O oloa atamai uma ma logistics o loʻo i ai se faʻatupulaia faʻatusatusa i le tausaga talu ai

I le o'o mai o le vaitau maualuga o fefa'ataua'iga i fafo o le tausaga fou "March New Trade Festival", o lo'o fa'aauau pea ona tu'uina atu e le Ali International Station fa'ailoga fa'asino i tua'oi e fesoasoani ai i kamupani la'ititi ma feololo i fafo e faoa avanoa tau pisinisi.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o loʻo malosi pea le manaʻoga i fafo mo oloa e pei o projectors, smart watches, ma le charging treasures i le tulaga o oloa faʻaeletoroni e auina atu i fafo o loʻo aʻafia i tulaga e pei o le tau ma le faʻatauga o oloa i lenei tausaga, ma o se avanoa taua lea e mafai ona faoa. i le tausaga fou.

Ae maise i luga ole Ali International Station, o avanoa faapisinisi o nei ituaiga e tolu o oloa faaeletonika ua faateleina i le sili atu i le 30% i lea tausaga ma lea tausaga.E tusa ai ma le auʻiliʻiliga, o avanoa mo nei ituaiga o oloa e tolu e maua mai i foliga fou e tolu o oloa faʻaeletoroni na faʻatau e tagata faʻatau mai fafo: 1) sili atu le gauai i le tau maualuga;2) mana'omia le tele o galuega fou;3) o vaaiga o le olaga o tupulaga talavou e pei o taʻaloga Faʻateleina le manaʻoga fou mo oloa faʻaeletoroni.

I le auina atu i fafo "tolu-seti seti" o oloa faaeletonika e pei o projectors, smart watches ma le tauina o oa, projectors e fetaui ma uiga muamua e lua.Ua vave ona sui masini fa'aleaganu'u ma avea ma masini fou mo aiga i fafo.O le faasinoupu o tuaoi o loʻo faʻaalia ai o lenei "sui" o le a faʻavavevaveina i le 2023.

I Europa ma le Iunaite Setete, e toetoe lava a manaʻomia le faʻaogaina o se masini e fau ai se "fale tifaga" e matamata ai i ata tifaga ma ata TV.E sili atu i le faaluaina le saoasaoa o masini komepiuta nai lo Saina.O le mea lea, i lalo o lenei "sui" faiga, o le avanoa maketi e tele.
p1
O le lona lua o vaʻaiga atamai, lea na fatuina ai foʻi a latou lava avanoa i fafo ma le maualuga o tau faʻatinoga. Faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le a oʻo atu i le lalolagi atoa le 202 miliona i le 2023. Aemaise lava i fafo, o le manaʻoga mo le fetuunaiga faʻapitoa o mataʻitusi atamai ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga. O faioloa talafeagai i luga o le Ali International Station e mafai ona tali vave ma fesoasoani i faʻasalalauga e sili atu le lelei.

I le taimi lava e tasi, o pisinisi e fesoʻotaʻi ma uati atamai o loʻo faʻaauau pea ona faʻafouina oloa fou.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mama atamai, lea e leʻi leva ona pa i luga o le Ali International Station, ua avea ma "mea e sili ona fiafia i ai" mo tagata faʻatau mai fafo e mataʻituina le lelei o le moe ona o le faigofie o le ofuina. International Station na siitia i le 150% i lea tausaga ma lea tausaga.

Ma le mea mulimuli, o mea e foliga mai e le mafaamatalaina, ulu o loʻo molia, ma isi mea ua vaʻaia foi se isi tautotogo ma le lauiloa o le "faʻatonuina vave".O nisi faʻalapotopotoga vavalo mai le 2022 i le 2026, o le aofaʻi o le faʻatupulaia o le aofaʻi o le faʻauluina o faletupe eletise feaveaʻi o le a oʻo atu i le 148%.O le fa'asologa o tuaoi o lo'o fa'aalia mai ia Ianuari o le tausaga nei, o avanoa fa'apisinisi e fa'aulu ai ulu i nofoaga fa'avaomalo na si'itia i le 38% i lea tausaga ma lea tausaga.

E ui o loʻo faʻaauau pea ona faʻatau atu oloa eseese, ae o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga o pisinisi faʻapisinisi i lea aso ma lea aso, aemaise lava i le taimi nei o le faasolosolo malie o le matua o auaunaga faʻapitoa, o manaʻoga a tagata faʻatau mo le kilia faalua ma lafoga-e aofia ai auaunaga mai lea fale i lea fale. faasolosolo malie.E le gata ina mana'omia e le au fa'atau auala ma tau talafeagai, ae faia fo'i se fa'atusatusaga atoatoa o 'au'aunaga a le aufaipisinisi ma le mautu o alalaupapa.O loʻo valoia e faʻatusatusa i le tausaga talu ai, o le tuputupu aʻe o le logistics ma felauaiga pisinisi e 83%.
p2


Taimi meli: Apr-03-2023