Mea faigaluega malosi e fa'asa'oloto ou lima, ma alia'e mai avanoa fou mo le fa'aleleia o fale

A maeʻa ona faʻamamā, faʻafefeteina, faʻapipiʻi, ma valiina, o le a le gata ina maua e le tagata faʻatautaia se meaafale fou, ae mafai foi ona tatalaina le upu faʻaulufale i luga o ala o faasalalauga lautele.

I tausaga talu ai nei, o ia faʻafouga fale / fanua ma ata faʻavae DIY ua lauiloa i luga o faʻasalalauga lautele i fafo.O autu masani #homeproject ma #gardening i luga o TikTok na oʻo atu i le 7.2 piliona ma le 11 piliona vaaiga i le faasologa.O le faʻamanuiaina mai lenei faʻateleina i le faʻaleleia o fale, o le vaega o meafaigaluega DIY ua faʻatupulaia malosi i luga o faʻasalalauga tetele e-pisinisi, tatala avanoa pisinisi tetele.

O le aganu'u DIY e ta'uta'ua, e maua ai le faitau selau piliona o ala auro

I atunuu Europa ma Amerika, e maualuga le tau o le umiaina o fale nofo toatasi ma lotoa tumaoti.I le taimi o le faʻamaʻi, e faʻaalu e tagata le tele o taimi i le fale.O le toe fa'afouina o le si'osi'omaga o le fale ma le fa'atulagaina o fa'ato'aga ua faasolosolo malie lava ona avea ma tafaoga a le tele o aiga.E le gata i lea, ona o mea taua e pei o le tau i fafo ma le maualuga o tau o tagata faigaluega, o tagata Europa ma Amerika e masani ona tausisia le mataupu faavae o le "taumafai e aua le sailia tagata faigaluega pe afai e mafai ona e faia oe lava" pe a oʻo mai i le toe faʻaleleia o fale ma le toe faaleleia o fale.tuputupu a'e o.

wps_doc_1

E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le maketi faʻatau fale DIY i le lalolagi atoa e $ 848.2 piliona i le 2021, ma o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 1,278 piliona i le 2030, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 4.37% mai le 2022 i le 2030. [1] Vaʻai i le tuputupu aʻe o vaega meafaigaluega eletise i luga o faʻasalalauga tetele e-pisinisi i tausaga talu ai nei:

1. FinancesOnline, o se fa'alapotopotoga fa'atulafonoina mai fafo, na fa'ailoa mai le fa'atuputeleina o vaega Amazon i le 2022, e aofia ai meafaigaluega ma vaega fa'alelei fale DIY, fa'apea fo'i vaega o patio, mutia ma fa'ato'aga fa'avasega i le ono pito i luga.

2. I le 2022, o le aofaʻi o le faʻaogaina o meafaigaluega AliExpress ma lamepa o le a faʻatupulaʻia i le 3% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻatumauina se tuputupu aʻe lelei, lea e maua ai e Europa le 42%, o Rusia e 20%, o le Iunaite Setete 8%, Pasila 7%, Iapani ma Korea i Saute 5%.

3. I luga o ManoMano, Europa ta'uta'ua e-fefa'ataua'iga tulaga mo meaafale, fa'ato'aga ma DIY, o le vaega o meafaigaluega na fa'amauina le fa'atupulaia o le tausaga e 15%.

O le mea moni, o le alamanuia meafaigaluega atoa o loʻo faʻaalia i le mautu, ma e oʻo lava i le taimi o faʻafitauli tau tupe, o loʻo faʻatumauina pea e le maketi se tikeri o le maufetuunaʻi.I le vaitau o le faʻamaʻi, o le faʻataʻitaʻiga mamao o le ofisa ua faʻapipiʻiina i olaga o tagata Europa ma Amerika, ma o loʻo faʻaauau pea le sailiga a tagata e faʻaleleia le siosiomaga o latou aiga ma le tulaga lelei o le olaga.O nei faʻailoga e faʻaalia ai o loʻo i ai pea le tele o avanoa mo le faʻatupulaia o mea faigaluega DIY.

O le alamanuia meafaigaluega eletise a Saina i lalo ole tuyere

Toe fo'i atu i le sapalai sapalai, o lo'o i ai nei le laina eletise o mea faigaluega i Saina ua mae'a, ma ua fa'atupuina tulaga lelei fa'aopoopo i le pito i luga, ogatotonu ma le pito i lalo o le alamanuia.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Eletise Meafaigaluega Paranesi a Saina Eletise Equipment Industry Association, e sili atu i le 85% o meafaigaluega eletise o loʻo faʻaaogaina i le lalolagi o loʻo gaosia i Saina, ma o oloa faʻatau atu a Saina e tusa ma le 40% o le aofaʻi o le auina atu i fafo o meafaigaluega eletise. .

Lusigang Town, Qidong City, Nantong City, Jiangsu Province o le "A'ai o Meafaigaluega Malosiaga" i Saina.I le taimi ua tuanaʻi, o kamupani meafaigaluega eletise a Qidong e tele lava ina taulaʻi i le maketi i totonu o le atunuʻu, poʻo le auai i le vaega faʻavaomalo faʻapisinisi o galuega e ala i le OEM ma le OEM.O le gaosiga faʻaletausaga ma le faʻatau atu o meafaigaluega eletise iinei e sili atu i le 50 piliona yuan, faʻamaumauga mo le sili atu i le 60% o le aofaʻi o faʻatauga a le atunuʻu [4].

Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o loʻo taulaʻi atu le alamanuia meafaigaluega eletise a Qidong i le faʻavavevaveina o suiga ma faʻaleleia e ala i taʻiala e pei o le faʻafouina o tekonolosi, faʻataʻitaʻiga fafo, atinaʻe fua, ma le puleaina o faʻailoga.O se vaega o kamupani tetele ma malosi eletise ua maeʻa le suiga o latou lava faʻailoga.I le taimi lava e tasi, ua suia mai le tau na o ia i le atinaʻeina o vaega, ma auai malosi i le fuafuaga a le atunuʻu "taamilosaga lua" e faʻavave ai le saoasaoa o le "alu i fafo".

wps_doc_0

Ina ua asiasi atu le tuaoi o Hugo i le fusi alamanuia meafaigaluega eletise Qidong i le tausaga talu ai, na iloa ai o Jiangsu Dongcheng Electric Tool Co., Ltd., o se atinaʻe taʻutaʻua i le lotoifale ma o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le pisinisi eletise a Saina, na amata ona faʻavavevaveina le faʻagasologa faʻavaomalo o lona lava faailoga talu mai le 2013. , i Asia i Saute, Asia i Sautesasae, Sasaʻe Tutotonu, Aferika, ma Amerika Latina maketi, ma faatuina se au maketi Europa ma Amerika i Shanghai i le 2021, ma le faamoemoe e faaaoga i luga o tuaoi e-pisinisi ma isi. faiga fou tau fefa'ataua'iga mai fafo e tipi i totonu, e ala i luga ole laiga + tuusao ole Omni-channel layout, Taumafai e fai fa'alavelave i maketi i fafo atu o Europa ma Amerika.

E le gata o pisinisi ta’uta’ua o lo’o fa’avavevave le ulufale mai, ae o le tele fo’i o fale gaosi i totonu o le atunu’u o lo’o latou taliaina lenei faiga fou o fefa’ataua’iga i fafo i le vaitau fa’auro o lo’o fa’atupula’ia e fefa’ataua’iga i luga o le atunu’u e faoa ai se galu fou o atina’e.

Na faapea mai se tagata e pule i se falegaosimea: “O loo matou faia ni pusa mea faigaluega e tau ai le maa lithium.Ua matou OEM mo ituaiga tetele mai fafo mo le tele o tausaga, ma ua lava lo matou talitonuga i le faatinoga ma le saogalemu o oloa.Fa'atusatusa i isi tagata gaosi oloa mai fafo, o meafaigaluega eletise a Qidong e sili atu le tau.E manino lava.O le taimi nei o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupeina e le kamupani suʻesuʻega ma atinaʻe, ma ua pasia e oloa le GS, CE, ROHS ma isi suʻega ma tusipasi, ma o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe o la matou pisinisi faʻasalalau i le lua tausaga talu ai.

I le vaaiga a le tagata o loʻo faʻatonuina, o se faʻavae faʻapisinisi mautu o se tasi lea o le tauvaga autu o meafaigaluega eletise Qidong e tietie ai i le matagi ma galu i fafo.I le taimi lava e tasi, na ia lagonaina foi le faateleina o le malosi o le siosiomaga e-pisinisi i luga o tuaoi i Nantong i tausaga talu ai nei."Ua faʻalauiloaina e Nantong le tele o faiga faʻavae e faʻamalieina i fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga.O loʻo iai foʻi le tele o auaunaga, aʻoaʻoga, ma faʻaaliga tetele e fesoʻotaʻi ma fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga, "o lana tala lea.

O loʻo malamalama i tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea e Nantong le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga "faʻatau pisinisi + fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga", ma e ala i faiga e pei o le lagolago i faiga faʻavae, aʻoaʻoga taleni autu e-pisinisi i luga ole tuaoi, ma le tatalaina o fesoʻotaʻiga- tuaoi e-pisinisi tau atoa filifili auaunaga atoatoa, ua tosina kamupani fefaatauaiga mai fafo e auai i le Kolosi tuaoi e-pisinisi, ao taulai atu i le fausiaina o ituaiga, siitia le faaleleia ma le suiga o le fusi alamanuia uiga Nantong.Faatasi ai ma le lagolago faʻatasi a le malo, atinaʻe, ma sosaiete faʻaagafesootai, Nantong ua faʻatupuina loloto le eleele lafulemu mo le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu lona atinaʻe gafatia.


Taimi meli: Apr-24-2023