O loʻo faʻateleina faʻatauga!O le fa'ato'aga ua avea ma mea fou e fiafia i ai le fale

I le vaitau o le faʻamaʻi, aʻo faʻalogo tagata lautele i le soifua maloloina, o le fale lanumeamata ua faasolosolo malie lava ona avea ma se faiga fou.O le tele o Europa ma Amerika e fiafia e faʻafeiloaʻi le tele o fugalaau ma laʻau i totonu o latou olaga i le fale, fatuina se tuʻufaʻatasiga o taimi paganoa, faʻafiafiaga ma faʻatasiga.Fa'ato'aga lelei.

wps_doc_0

O le Aso Lua na teʻa nei, na faʻasalalau ai e le emarketer, o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi lauiloa, le maketi o vaega e lima o oloa Amazon i le maketi e-commerce i le 2023 ma le 2024. E tusa ai ma le faʻamatalaga a le eMarketer, i le isi lua tausaga, o le a lima vaega. faatasi ai ma se vaega tele o le maketi e-pisinisi i luga o le upega tafaʻilagi a le Amazon US ma o le a faʻateleina faʻatau, meafale ma meafale o loʻo i ai i latou.

wps_doc_1

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o meaafale ma meafale o le a oʻo atu i le 27.6% o le maketi e-commerce a le atunuʻu i le 2023, ma o le a siitia i le 28.5% i le 2024.

E tusa ai ma faʻamaumauga aloaʻia mai Amazon, i le 2022, o le aofaʻi o faʻatauga i le kuata lona lua o lavalava, taʻaloga, teuteuga o fale, matagofie ma isi vaega na sili atu nai lo le averesi tulaga o vaega uma.

E tusa ai ma se isi faʻamaumauga mai faʻasalalauga faʻavaomalo, i le 2022, o le a sili atu le tele o le faʻaogaina o uta i le sami nai lo le faʻasalalau faʻaalia ma felauaiga i luga o le ea, e sili atu nai lo isi auala o felauaiga.

wps_doc_2

A'o si'itia le vevela, o ituaiga uma o la'au ua o'o atu fo'i i se vaitaimi olaola malosi.I le taimi lava e tasi, o le faʻatau atu o faʻatoʻaga ma faʻatoʻaga faʻatoʻaga o le a faʻafeiloaʻi ai se siʻitia.

O le ola maloloina o laʻau e le mafai ona tuʻueseeseina mai le susulu o le la, vai ma faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le teuteuina ma le tausiga.O moli e fa'atatau i le tuputupu a'e o la'au, vai fa'asusu, sele fa'ato'aga, vele, nofoa fa'ato'aga, moli teuteu fa'ato'aga ma isi mea fa'apitoa ua avea ma filifiliga lauiloa i lenei vaitau.

1. Lamepa LED: lamepa tuputupu a'e laau, lamepa teuteu togalaau

E pei ona tatou iloa uma, e le mafai ona ola laau e aunoa ma le la.Ae ui i lea, i le ogatotonu o le taulaga, e le o aiga uma o le a iai se togalaau tele ma malamalama i taimi uma, ma sili atu atonu e na o ni nai sikuea mita o tamai poleti.O le faapaologa e le pei o se terrace matala atoatoa, ma o le moli e faʻatapulaʻaina i se tulaga patino.Ona o le le lava o le malamalama, o le tuputupu ae masani o le tele o laau, aemaise o fugalaau, o le a faʻatapulaʻaina.I le taimi nei, e taua tele le matafaioi o le malamalama faaopoopo.

Aʻafia i le faʻafitauli o le malosi, toetoe lava o mea uma e fesoʻotaʻi ma le LED o le a faʻatau lelei i lenei tausaga, ma soʻo se tasi e malamalama i ai e mafai ona malamalama i ai.E le gata i moli o le tuputupu aʻe o laʻau LED, o le faʻatau atu o moli faʻatoʻaga LED o foliga eseese e matua vevela foi.O moli fa'ato'aga e fa'aopoopoina lanu fe'avea'i i le fa'ato'aga i le po, ma fa'aona ai tagata.

2. Fa'asusu mea faigaluega: sprayer, otometimea fa'asusu, fa'agaau

Mo laau toto, o le vai o le mea sili lea ona taua e ese mai le susulu o le la, ma e sili atu le taua o le faʻafefe nai lo le malamalama.E ono mate laau i se taimi puupuu e aunoa ma se vai, ae leai se susulu o le la.

O le naunautaiga o tagata ese mo le faia o togalaau e le mafai ona mafaufauina.A fua i le tele o faʻamatalaga i luga o faʻaulu ma paipa paipa vai, o nei mea faʻafefe vai ua toetoe lava a avea ma mea faigaluega a le fale mo tagata uma.

I le faʻaopoopoga i mea faʻafefe vai i aso taʻitasi, o masini faʻasusu otometi e iai foi se maketi tele i Europa ma le Iunaite Setete, lea e matua faʻafeagai ma le tulaga o le lotoifale.A uma mea uma, e le taugofie masini faʻafefe vai.E tatau ona ou fai atu o tagata mai fafo e matua naunau lava e faʻaalu tupe i le faʻatoʻaga.

O lenei fa'agaau fa'ato'aga e 64,587 fa'amatalaga mata'ina.E matua vale lava tagata mai fafo.Ou te leʻi faʻamoemoeina e lelei tele le faʻagaau vai.

3. Sele fa'ato'aga, vele ma isi mea faigaluega

E le gata i le susulu o le la, vai ma le palapala, o le ola maloloina o laau e le mafai foi ona tuueseeseina mai le teuteuina lelei.

E le gata i lea o mea faigaluega masani e fai ai togalaau e pei o suo ma salu, o sele o togalaau ma vao tusi mo le teuteuina ma le faamamaina o loʻo faʻatau atu foi.

4. Nofo gaugau i fafo

wps_doc_3

Ma le mea mulimuli, e taua le taʻua i tausaga talu ai nei, o le faʻatau atu o nofoa gaugau i fafo e matua vevela lava, ma e malosi le tuputupu aʻe.O lenei nofoa gaugau i fafo faigofie-e-teu e le gata e talafeagai mo togalaau, ae talafeagai foi mo tolauapiga, fagogota ma isi nofoaga.I se faapuupuuga, e matua tele lava ma se mea e le masani ai fale.


Taimi meli: Apr-12-2023