Ua matua pa'u lava le uta a Amerika

wps_doc_0

I le taimi nei, ua pa'ū le tau o Haiyuan, lea o le a faʻasaoina ai se vaega o le tau o le felauaiga a le tagata faʻatau.

O faʻamaumauga lata mai mai le Freightos Baltic Exchange (FBX) o loʻo faʻaalia ai le paʻu tele o tau o uta mai Asia i le Talafatai i Sisifo o le Iunaite Setete i lenei vaiaso i le 15% i le $1,209 i le 40 futu i le vaiaso talu ai!

I le taimi nei, o lo'o fa'aauau pea ona pa'u le tau o uta i uta i luga o auala tetele.O faʻamatalaga lata mai mai le Shanghai Shipping Exchange o loʻo faʻaalia ai: auala i Amerika i Matu: o le fua o uta (vaa ma felauaiga faʻaopoopo) o le maketi autu o le taulaga i Sisifo o le Iunaite Setete o le 1173 US dollars / FEU, i lalo 2.8%;) e $2061/FEU, i lalo 2%.

I le amataga o Iuni, sa i ai se siʻitaga puupuu i le tau o felauaiga i le Iunaite Setete.O le fua faatatau o uta mai Sasaʻe Mamao i Sisifo o le Iunaite Setete i luga o le laina Amerika i Matu na siʻitia i le lata i le 20%, ma o le uta mai Sasaʻe Mamao i Sasaʻe o le Iunaite Setete na siitia i le sili atu i le 10%.

Viagra, o se tagata faʻatau oloa i totonu o pisinisi, fai mai o le tau o uta o le sami o loʻo i luga o le roller coaster.Na siitia le tau i le faaiuga o Me ma le amataga o Iuni, ma amata ona paʻu i le ogatotonu o Iuni seia oo mai i le taimi nei.E ono toe tulaʻi tau i le amataga o Iulai, ona o le vaitau pito i luga o le kuata lona tolu o le alamanuia logistics o loʻo oʻo mai, ma o le fua faʻatatau o uta e vavalalata vavalalata ma manaʻoga maketi.

I tala lata mai, o oloa faaulufale mai ma uta uta i US West Coast uafu na siitia mo le tolu masina tuusao.O lo'o fa'atuputupula'ia le tele o uta i taulaga tetele e lua i le Talafatai i Sisifo, ma le oso tele ia Me.

O le Taulaga o Los Angeles, o le uafu pito sili ona pisi i Amerika, sa taulimaina 779,149 20-futu-tutusa containers (TEUs) ia Me, o le masina lona tolu o le tuputupu ae.O le Taulaga o Long Beach, o le isi uafu tele, na taulimaina 758,225 TEUs ia Me, i luga ole 15.6 pasene mai ia Aperila.

Ae ui i lea, e ui lava ua i ai se siitaga, ae o loʻo faʻaitiitia pea pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai.O le Taulaga o Los Angeles 'Me na paʻu i lalo 19% mai ia Me i le tausaga talu ai, i luga o le 60% faʻaopoopoga talu mai Fepuari.O fuainumera o Me mo le Taulaga o Long Beach na pa'ū pe a ma le 14.9 pasene mai le tausaga na muamua atu.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Descartes, o se kamupani suʻesuʻe a Amerika, o le aofaʻi o uta uta mai i le sami mai Asia i le Iunaite Setete ia Me e 1,474,872 (faʻatatau i pusa 20-futu), o se faʻaitiitiga e 20% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma o le pa'u e tutusa lava ma le 19% pa'ū ia Aperila.O lo'o fa'atumau pea le tele o su'esu'ega i le vaega fa'atau oloa a Amerika, ma o lo'o fa'aauau pea ona vaivai le mana'omia o oloa fa'aulufale mai e pei o meafale, meata'alo ma mea tau ta'aloga.

O le lipoti a le MSI June Horizon Containership o loʻo valoia ai se "luʻitau" lona lua afa mo le pisinisi vaʻavaʻa vagana ai le manaʻoga "e toe faʻaleleia lelei e faʻafefe ai le tui malosi tele".Na taʻua foʻi e le tala faʻatatau o tau o uta "o le a naʻo le siʻitia teisi" i le faaiuga o le kuata lona tolu.

O le tau o felauaiga o loʻo i ai nei e moni lava o se roller coaster, ae o le paʻu ma le siʻitia e le tele.E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei, e talitonu le au faʻapolofesa logistics o le tau i le kuata lona tolu o le a le faʻatupuina ai se siʻitia tele, ae o le tuʻuina atu o laina Europa ma Amerika o le a faʻaauau pea ona tuai.

wps_doc_1

I le avea ai o se kamupani faʻatau oloa i Saina, Saina Sea Ship Logistics Products, e mafai ona matou tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga mautu


Taimi meli: Iuni-28-2023